Kaburga Kebap - Mert Döner Kebap,Lahmacun ve Pide Salonu

Kaburga Kebap

Birim:Gram

PATATESLİ KABURGA KEBABI

Yarım kg kuzu kaburga
3 adet orta boy patates
1 adet kırmızı biber
1 adet dolma biberi
1 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
4 çorba kaşığı sıvıyağ
1,5 su bardağı su

Tencereye yağ konur. Isınınca ince kıyılmış soğan atılır. Soğan yumuşayınca küçük parçalara ayrılmış kaburgalar atılır, 10 dakika kadar kavrulur. Üzerine iri doğranmış biberler katılır, 5 dakika daha kavrulur. Ayrı bir kapta sıcak su salça ve tuz karıştırılır. Kebabın üzerine dökülür. Kapak kapatılır. Orta ateşte 15-20 dakika
pişirlir.

 
 
Her hakkı saklıdır. Bu sitedeki içeriğin izinsiz kullanılması yada kopyalanması yasaktır. Copyright © 2017
Web Tasarım : HarikaWeb